Brandrådgiver for private og erhverv

Vi tilbyder certificeret brandrådgivning

Hos GJ Arkitekter finder du en certificeret brandrådgiver, der står klar til at sikre dig brandteknisk rådgivning i forbindelse med dit byggeri. Vi tilbyder kompetent rådgivning omkring brandsikring for både private kunder såvel som en række forskellige erhvervskunder. Vi beskæftiger os blandt andet med erhvervsbyggerier, bolig​byggerier, produktionshaller og lignende.

Vi holder selv til i Varde, og en stor del af vores kunder kommer derfor fra lokalområdet og andre omkringliggende områder såsom Esbjerg, Haderslev, Kolding og omegn.

Hvad er en brandrådgiver?

En brandrådgiver er en rådgiver, der beskæftiger sig med brandsikkerhed. Du får således brandrådgivning, der lever op til de gældende love og krav i forbindelse med en bygning. Det gælder både i forhold til et opførelsen af en ny bygning, men også i forhold til den løbende vedligeholdelse.

I forbindelse med brandsikring af et byggeri gælder følgende regler jf. Bygningsreglementets §82: ”Byggeri skal have en tilfredsstillende sikkerhed for personer i tilfælde af brand og acceptable forhold for redning af dyr i byggeri med erhvervsmæssigt dyrehold. Brandsikkerheden i et byggeri skal opretholdes i hele levetiden”.

​Med en brandrådgiver ved din side under dit byggeri kan du være tryg ved, at det lever op til kravene omkring brandsikring af bygningen. Ønsker du at sikre dig, at din nuværende bygning fortsat lever op til kravene omkring brandsikring, kan vi også tilbyde dig kompetent brandrådgivning.

Tag os med fra start af

Det kan altid godt betale sig at få brandrådgivning fra start af i forbindelse med et nybyggeri. På den måde kan man bedre medtænke brandforholdene i stedet for at skulle arbejde omkring dem.

Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til os, hvis du skal bygge nyt, så du kan få den rette brandrådgivning fra start af. Det kan for eksempel være i forbindelse med, at vi tegner din nye bygning. På den måde er du sikret et gennemtænkt byggeri fra start af.