Arkitekttegnet hus og sommerhus samt byggeteknisk rådgivning

Vi opfylder alle dine boligdrømme

Drømmer du om at bygge et arkitekttegnet hus eller sommerhus? Hos GJ Arkitekter tegner vi arkitekttegnede huse, og vi hjælper gerne med uvildig byggerådgivning gennem hele forløbet.

Vi har stor erfaring med at opføre smukke arkitekttegnede huse og sommerhuse her i blandt andet i Varde, Ribe, Esbjerg, Kolding, Haderslev og andre jyske byer, hvor flotte huse og godt håndværk skinner igennem i de mange villaområder.

Du kan se frem til et spændende forløb, når du skal have opført et hus, fritidshus eller sommerhus. Forløbet kræver, at du er klar til at tage stilling til byggelovgivning og budgetter. Samtidig skal du træffe vigtige beslutninger om både materialer, håndværkere, energiløsninger og meget mere.

I denne situation giver vi jer ekstra tryghed, da vi yder den tekniske rådgivning, og kan hjælpe jer trygt i mål så alle krav i byggelovgivningen overholdes. Vi laver alt fra skitser til de endelige byggetegninger.

Kreativ proces med plads til dine ønsker

Selvom det kræver grundig planlægning, er det en sand fornøjelse at få specialtegnet og bygget et arkitekttegnet hus i samarbejde med GJ Arkitekter. Sammen med din egen faste arkitekt bliver du en del af en kreativ proces, hvor målet er at samle de mange ønsker og ideer til et formfast udtryk og design.

Vores rolle er at sørge for, at huset bliver gennemført i alt fra de grove skitser til de udførlige detaljer. Alt skal gennemtænkes og planlægges, så den kreative frihed bliver omsat til et æstetisk flot hus med den funktionalitet, der passer til dit liv.

Samtidig kan du forvente uvildig rådgivning fra eksperter hos GJ Arkitekter, der kender til byggelovgivningen og har stort byggeteknisk indblik. Det giver dig den bedste totaloplevelse igennem hele forløbet – hvor du kan være sikker på, vi varetager dine interesser.

Vores samarbejde bygger på den gode kemi

Det bedste samarbejde om et arkitekttegnet hus bygger på god kemi. Derfor tilbyder GJ Arkitekter gerne et helt uforpligtende møde, hvor vi taler om jeres byggedrømme, og kommer med vores ekspertviden omkring hvordan vi kan hjælpe jer med at løse lige præcis jeres byggedrømme.
Det gode indtryk tillader vi os at tage med videre i forløbet, når vi hjælper med materialer, priser, licitation, rådgivning og kvalitetskontrol med videre.

Hvad koster et arkitekttegnet hus?

Priserne for at tegne et arkitekttegnet sommerhus eller hus afhænger af mange faktorer. Der er naturligvis forskel på en større arkitekttegnet villa og et mindre typehus. Der er også mange muligheder, hvis du ønsker et arkitekttegnet sommerhus. Dertil kommer omfanget af rådgivning i selve byggeprocessen.

Byg nyt hus sammen med GJ Arkitekter, men start med at få en konsultation og en snak, hvor du kan høre mere om mulighederne for at få dit drømmehus. Kontakt os på telefon eller på e-mail for at aftale nærmere